Over mij

Ik ben Suzanne den Hollander, erkend integratief therapeut en hypnotherapeut. Als therapeut heb ik mij gespecialiseerd in het verbeteren van relaties: relaties met anderen, maar ook de relatie die je met jezelf hebt. Daarbij ga ik op zoek naar het verhaal achter de vraag. Vanuit mijn achtergrond als kunsthistorica ben ik gewend om vanuit verschillende perspectieven te kijken. Dat pas ik ook toe in mijn begeleiding van mijn cliënten. In mijn werk ben ik betrokken en doelgericht. Ik kijk naar wat jij wilt veranderen: dat is het doel. Ik help je de oplossing vinden die bij jou past. Kun jij ook wel een ander perspectief gebruiken? Of wil je verbinding maken met je onbewuste drijfveren, zodat je weer bewust kunt kiezen? Neem contact met mij op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Om mijn vakkennis actueel te houden en mijn therapeutisch aanbod nog beter te kunnen laten aansluiten bij de vraag van mijn cliënten, volg ik regelmatig nascholing en aanvullende cursussen. Ik ben lid van de Nederlandse Beroepsvereniging van Hypnotherapeuten en de Nederlandse vereniging voor NLP. Mijn opleiding tot integratief therapeut en hypnotherapeut volgde ik bij Academie Hypnos. Verder volgde ik verschillende trainingen en intervisietrajecten om mijzelf verder te specialiseren. Lees hierover meer op de pagina Jouw vraag.

 

Ik kan je ontvangen in mijn praktijk in Weesp of in Amsterdam. De adressen vind je op de pagina met praktische informatie.

 

 

 

Ik kijk naar wat jij wilt veranderen: dat is het doel. Ik help je de oplossing vinden die bij jou past.