Suzanne den Hollander

suzanne-den-hollander-integratief-therapeut

Ik geloof dat je in iedere relatie rust kunt ervaren

Ik ben Suzanne den Hollander, erkend integratief therapeut, codependentie & traumatherapeut. Als therapeut heb ik mij gespecialiseerd in het verbeteren van bestaande relaties (inclusief die met jezelf) en het verwerken van relaties die veranderd zijn, of er juist niet meer zijn (onverwerkt verdriet en rouw). Daarbij ga ik met jou op zoek naar het verhaal achter jouw vraag. Vanuit mijn achtergrond als kunsthistorica ben ik gewend om vanuit verschillende perspectieven te kijken. Dat pas ik ook toe in de begeleiding van mijn cliënten. In mijn werk ben ik betrokken en doelgericht. Ik kijk naar wat jij wilt veranderen en bereiken: dat is het doel. Ik help je de oplossing vinden die bij jou past.

Kun jij ook wel een ander perspectief gebruiken? Of wil je verbinding maken met je onbewuste drijfveren, zodat je weer bewust kunt kiezen? Neem contact met mij op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Wil je meer weten over mijn kijk op trauma en codependentie? Iedere week deel ik inzichten en praktijkverhalen over mijn werk op Linkedin.

Je bent van harte welkom om me daar te volgen of te linken!

Om mijn vakkennis actueel te houden en mijn therapeutisch aanbod nog beter te kunnen laten aansluiten bij de vraag van mijn cliënten, volg ik regelmatig nascholing en aanvullende cursussen. Ik ben lid van de het NVPA, de erkende beroepsvereniging voor gespecialiseerde psychosociaal therapeuten. Mijn 4-jarige opleiding tot integratief therapeut en hypnotherapeut volgde ik bij Academie Hypnos. Verder volgde ik verschillende trainingen/opleidingen en intervisietrajecten om mijzelf verder te specialiseren:

  • EMDR – opleider René Veraar
  • Inner Child therapie – opleiders Ellen de Jong, Louis Crijns en Judith Bosman
  • Voice Dialogue vervolgopleiding-  opleiders Judith Budde en Karin Brugman
  • Voice Dialogue en trauma – opleiders Judith Budde en Marijke Leys
  • Voice Dialogue en trauma level III – opleider Marije Leys
  • Codependentie & relatieverslaving – opleider Sarah Hofman
  • Traumatraining ‘In wezen ben je heel gebleven’ – opleider Gwen Timmer
  • Trauma Advanced training – opleider Gwen Timmer
  • IoPT basistraining – opleider Gwen Timmer
  • Polyvagaal theorie – Riet Fiddelaers en Tanja van Roosmalen

Lees hierover meer op de pagina Jouw vraag.

Ik ontmoet jou graag in mijn praktijk in Weesp, het adres vind je bij  praktische informatie.

Suzanne den Hollander