Over mij


Suzanne den Hollander integratief therapeut

Ik geloof dat je in iedere relatie rust kunt ervaren

Ik ben Suzanne den Hollander, erkend integratief therapeut, hypnotherapeut en EMDR Master Practitioner. Als therapeut heb ik mij gespecialiseerd in het verbeteren van bestaande relaties (inclusief die met jezelf) en het verwerken van relaties die veranderd zijn, of er juist niet meer zijn (onverwerkt verdriet en rouw).  Daarbij ga ik op zoek naar het verhaal achter de vraag. Vanuit mijn achtergrond als kunsthistorica ben ik gewend om vanuit verschillende perspectieven te kijken. Dat pas ik ook toe in de begeleiding van mijn cliënten. In mijn werk ben ik betrokken en doelgericht. Ik kijk naar wat jij wilt veranderen en bereiken: dat is het doel. Ik help je de oplossing vinden die bij jou past.

 

Kun jij ook wel een ander perspectief gebruiken? Of wil je verbinding maken met je onbewuste drijfveren, zodat je weer bewust kunt kiezen? Neem contact met mij op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

 

 

Om mijn vakkennis actueel te houden en mijn therapeutisch aanbod nog beter te kunnen laten aansluiten bij de vraag van mijn cliënten, volg ik regelmatig nascholing en aanvullende cursussen. Ik ben lid van de het NVPA, de erkende beroepsvereniging voor gespecialiseerde psychosociaal therapeuten. Mijn opleiding tot integratief therapeut en hypnotherapeut volgde ik bij Academie Hypnos. Verder volgde ik verschillende trainingen en intervisietrajecten om mijzelf verder te specialiseren. Lees hierover meer op de pagina Jouw vraag.

 

Ik ontmoet jou graag in mijn praktijk in Weesp, het adres vind je bij  praktische informatie.