Fight, flight, freeze en please
Codependentie · 05. januari 2022
In dit blog leg ik uit dat ook pleasen een overlevingsreactie is. We kennen allemaal vechten, vluchten en bevriezen als overlevingsreacties. Toch hoort ook pleasen in dit rijtje thuis. Hoe dit werkt, leg ik je uit. Wil je ook uit je overlevingspatronen stappen? Ik begeleid je graag.
Verlatingsangst: hoe de tijd niet alle wonden heelt, maar jij dit nu wel kunt!
Inner Child therapie · 29. juni 2021
In dit persoonlijke blog schrijf ik hoe verlatingsangst is ontstaan in mijn leven, wat de kenmerken zijn en hoe ik ermee omgegaan ben. Een uitnodiging om hiermee aan de slag te gaan voor jou als je dit herkent bij jezelf.

Inner Child therapie en ons geheugen
Inner Child therapie · 18. maart 2021
In dit blog kan je meer lezen over Inner Child therapie, innerlijke kinderen en ons geheugen. Wat hebben zij met elkaar te maken?
Van overleven naar leven: codependentie doorbreken
Codependentie · 25. januari 2021
In dit blog beschrijft Norah hoe ze met codependentie therapie haar patronen heeft doorbroken en wat dit haar gebracht heeft.

Codependentie · 21. oktober 2020
In dit blog vertel ik je meer over de redder in jou. Hoe je deze kunt herkennen en wat dit deel voor jou doet. Het doet namelijk niet alleen maar iets voor de ander...
Codependentie · 21. augustus 2020
In dit blog vertelt Paul (43) hoe hij aanliep tegen zijn vermijdende overlevingsstrategie. Hij beschrijft hoe hij de therapie ervaren heeft, hoe hij zijn strategie doorbrak en wat het heeft opgeleverd in zijn dagelijks leven.

25. juni 2020
In deze blog leg ik je uit hoe ik werk met trance en hoe ik gebruik maak van natuurlijke trance van cliënten. Want om in trance te gaan, daar is geen therapeut voor nodig.
Van codependentie naar autonomie
Codependentie · 11. mei 2020
Hiske (30) vertelt hoe ze aan de slag ging met haar codependentie patronen, waar ze tegenaan gelopen is en wat haar gebracht heeft tot waar ze nu staat als onafhankelijke vrouw. Hiske vertelt over de therapie en haar eigen vermogen om weer de verbinding met zichzelf te herstellen.